Tiedotteet

Mediayhteydenotot: Country Director Marja Remes puh. 020 768 1401 tai marja_remes(a)continentalfoods.eu

16/03/2016

Suomen parasta kouluruokaa valmistetaan Kotkassa

Kotkan Ruonalan koulu, Kymijoen Ravintopalvelut Oy, voitti kolmannen valtakunnallisen kouluruokakilpailun Gastro-messuilla Helsingissä käydyssä finaalissa. Kouluruokakilpailun tavoitteena on nostaa kouluruoan ja tekijöiden arvostusta sekä tuottaa uusia reseptejä kaikkien suomalaisten koulujen käyttöön.

 

 

12/02/2016

HAMKin vaatetusopiskelijoiden suunnittelemissa keittiötyöasuissa yhdistyvät kouluruoka, suomalaisuus & herkulliset raaka-aineet

Hämeen ammattikorkeakoulun muotoilun vaatetusopiskelijat ovat suunnitelleet Kouluruokakisan 2016 finalistitiimeille uudet työtakit ja esiliinat. Gastro-messuilla 16.3. julkaistavissa malleissa yhdistyvät työvaatteen toimivuus sekä koulukeittiöiden ammattilaisuutta kunnioittava visuaalisuus. Vaatteiden materiaaleista, tarvikkeista sekä valmistuksesta vastaa suomalaisten ammattiasujen konkari, Pajunen Oy. 
 

 

13/01/2016

Helsinki, Kotka, Oulu, Tampere ja Vääksy kouluruokakilpailun 2016 finaalissa

Missä tehdään Suomen parasta kouluruokaa? Esiraadissa koululaiset valitsivat valtakunnallisen kouluruokakilpailun viisi finalistitiimiä. He tulevat Helsingistä, Kotkasta, Oulusta, Tampereelta ja Vääksystä. Kolmihenkiset tiimit kohtaavat finaalissa Gastro-messuilla 16.3. Kilpailun tavoitteena on nostaa kouluruoan arvostusta ja luoda lisää herkullisia reseptejä kaikkien koulukeittiöiden käyttöön.

 

31/07/2014

Continental Foods lanseeraa uudet yrityssivut

Puurs (Belgia), heinäkuu 2014 – Continental Foods, Campbell Soup Companyn entinen Euroopan yksikkö, julkaisee uuden yrityksen internetsivut. Lanseeraus viimeistelee uudelleenbrändayksen, joka käynnistyi CVC Capital Parnersin yritysostosta. Continental Foods on eurooppalaisen yrityksen uusi yritysbrändi, joka pitää sisällään uuden logon ja sloganin

 

21/03/2014

Suomen parasta kouluruokaa tehdään Sipoossa

Toista kertaa järjestetty valtakunnallinen kouluruokakilpailu huipentui 21.3. jännittävään viiden tiimin finaaliin Helsingin Messukeskuksessa, Gastro-messuilla. Koululaisista, opettajista, päättäjistä ja vaikuttajista koottu arvovaltainen tuomaristo valitsi vuoden 2014 Suomen parhaaksi koulukeittiöksi Sipoon Söderkulla skolanin keittiön tiimin, jonka voitokkaan menun suunnittelusta ja valmistuksesta vastasivat Christina Lönnholm, Dennis Sjöholm ja Dennis Lindholm.