Tietosuojaseloste

Henkilötiedot

Continental Foods voi kerätä henkilötietoja, kuten käyttäjän nimen, osoitteen, sähköpostiosoitteen, yrityksen nimen, puhelinnumeron jne., joita tämän verkkosivuston käyttäjät vapaaehtoisesti ja nimenomaisesti antavat tämän verkkosivuston välityksellä. Antamalla henkilötietojasi hyväksyt, että Continental Foods käyttää kyseisiä henkilötietoja tämän tietosuojaselosteen mukaisesti.

Continental Foods kerää ja käsittelee henkilötietoja Suomen tietosuojalainsäädännön mukaisesti. Continental Foods on tehnyt tarvittavat ilmoitukset tietosuojaviranomaiselle henkilötietojesi käsittelystä, jos lainsäädäntö tätä edellyttää.

Continental Foods käyttää henkilötietojasi ainoastaan niiden tarkoitusten toteuttamiseksi, joita varten henkilötiedot on kerätty. Yleensä Continental Foods käyttää henkilötietojasi lisätietopyyntöihisi vastatakseen, mutta olet tämän lisäksi saattanut antaa henkilötietojasi käytettäväksi myös muita tarkoituksia varten. Continental Foods ei luovuta henkilötietojasi kolmansille osapuolille, ellei lainsäädäntö siihen velvoita.

Valtuutat, että Continental Foodsin tai muiden konserniimme kuuluvien yhtiöiden nimeämillä työntekijöillä on pääsyoikeus henkilötietoihisi.

Jos haluat tarkastaa ja/tai korjata henkilötietojasi, pyydämme lähettämään pyynnön, jossa todistat henkilöllisyytesi, seuraavaan osoitteeseen:

Continental Foods Finland Oy

Tammiston kauppatie 7 B, 01510 Vantaa, Suomi

PL 241, 01531 Vantaa, Suomi

Sähköposti: kuluttajapalvelu@continentalfoods.eu

 

Evästeet

Continental Foods käyttää verkkosivustollaan evästeiksi kutsuttuja pieniä tekstitiedostoja. Evästeet ovat pieniä tiedostoja, jotka tallentuvat tietokoneesi kovalevylle vieraillessasi tällä verkkosivustolla. Continental Foods käyttää evästeitä tarjotakseen sinulle mahdollisimman hyvän käyttökokemuksen tätä verkkosivustoa käyttäessäsi. Nämä evästeet esimerkiksi muistavat valintasi, jotka olet tehnyt ensimmäistä kertaa tällä verkkosivustolla vieraillessasi, kuten kieliasetukset, henkilökohtaisia sivuja koskevat asetukset jne.

Jos et halua evästeitä käytettäväksi, voit selaimesi asetuksia muuttamalla estää evästeiden käytön. Evästeiden käytön estäminen saattaa johtaa siihen, että et pysty käyttämään verkkosivustoamme optimaalisella tavalla.