Tuotemerkkimme

Blå Band – Lisää makua elämään

Blå Band on perinteinen, klassinen tuotemerkki. Blå Band tuotteiden valmistus alkoi 1950-luvulla, jolloin kehitettiin ensimmäinen kuiva-aineksista valmistettava keitto. Kanakeittoainesten kehittämisen myötä tarve nopeasti valmistuville ja pitkään säilyville ruoille kasvoi nopeasti. Tämä on tausta Blå Band tuotteiden menestykselle. Tuotevalikoimaamme kuuluu nykyään keittoja, kastikkeita, patoja, jälkiruokia ja majoneesikastikkeita.

Lämmin Kuppi – Minun hetkeni

Kun sinulla on kiire, olet nälkäinen kuin susi, kun opiskelet myöhään, tai kun olet lähdössä treeneihin. Kun haluat jotain lämmittävää, jotain helppoa ja nopeaa, tai kun tekee mieli jotain hyvää. Silloin Lämmin Kuppi on täydellinen välipala juuri sinulle!

Bong – Parhaita makuja

Vuonna 1890 Gustaf Bong alkoi myydä vain laadukkaimmista raaka-aineista tehtyjä tuotteita Ystadissa Ruotsissa. Bong kunnioittaa perinteitä ja tarjoaa edelleen vain parhaita makuja.

Bong Touch of Taste – Lisää makua ruokaasi

Hyvä ruoka on nautinto ja sen valmistaminen voi olla suuri osa makuelämystä. Valmistamiseen voi tällöin käyttää vaikka koko päivän. Aina ei kuitenkaan ole aikaa tai halua tehdä kaikkea alusta alkaen. Fondiemme avulla sinun on helppo lisätä makua arki- ja juhlaruokiisi.

Raguletto

Täyteläiset pastakastikkeet sisältävät runsaasti auringon kypsyttämiä tomaatteja ja maistuvat koko perheelle.

IsoMitta – Ammattilaisten apuna

Olemme mukana ammattikeittiöiden arjessa tarjoamalla hyvien aterioiden aineksia ja ajansäästöä – unohtamatta luovuutta.

 

Haluatko tietää enemmän brändeistämme? Klikkaa logoa ja lue lisää!