Continental Foods lanseeraa uudet yrityssivut

Puurs (Belgia), heinäkuu 2014 – Continental Foods, Campbell Soup Companyn entinen Euroopan yksikkö, julkaisee uuden yrityksen internetsivut. Lanseeraus viimeistelee uudelleenbrändayksen, joka käynnistyi CVC Capital Parnersin yritysostosta. Continental Foods on eurooppalaisen yrityksen uusi yritysbrändi, joka pitää sisällään uuden logon ja sloganin

 

Uusi logo ja slogan ‘Where local brands thrive’ kertoo siitä, että Continental Foods keskittyy yksinomaan paikallisiin eurooppalaisiin brändeihin. Yrityksen tuotevalikoima koostuu perinteisistä, paikallisista tuotemerkeistä, joista monet ovat olleet osa paikallista ruokakulttuuria jo yli 100 vuotta. Uusi logo kuvaa kulhollista lämmintä, turvaa ja lohtua tuovaa vasta valmistettua ruokaa ja iloista hymyä. Se on suunniteltu muistuttamaan kuluttajiamme sitoutumisestamme laatuun ja asiantuntijuuteen myös tulevaisuudessa.

28. lokakuuta 2013 CVC Capital Partners, joka on johtava pääomasijoitusyritys, osti tämän eurooppalaisen yrityksen ja Xavier Belison nimitettiin pääjohtajaksi. Ranskalaisella Belisonilla on yli 25 vuoden kokemus FMCG-sektorista Euroopassa. Lokakuuhun 2013 asti hän oli Grupa Żywiecin (osa Heinekenia) hallituksen puheenjohtaja. Aikaisemmin hän oli Heinekenin Keski-Euroopan toimitusjohtaja.

Uudet eurooppalaiset internetsivut löytyvät osoitteesta www.continentalfoods.eu tai www.continentalfoods.net. Paikalliset sivustot löytyvät myös jokaisessa maassa, jossa Continental Foods toimii. Tuotepakkauksissa yritysnimi vaihtuu vuoden loppuun mennessä.

Tietoa yrityksestä Continental Foods

Continental Foods on yksi suurimmista elintarvikeyrityksistä Euroopassa. Toimimme ensisijaisesti Belgiassa, Ranskassa, Saksassa, Ruotsissa ja Suomessa. Liiketoiminnassa nojataan vahvasti eri tuotekehitysyksiköiden paikalliseen osaamiseen. Tuotevalikoimamme koostuu keitto-, liemi-, kastike- ja jälkiruoka-aineksista. Myymme paikallisia tuotemerkkejä kuten Devos Lemmens, Royco, Liebig, Erasco, Blå Band ja Touch of Taste. Vuonna 2012 liikevaihtomme oli noin 400 miljoonaan euroa. Continental Foodsin pääkonttori sijaitsee Belgian Puursissa.