Keitä me olemme

Continental Foods on nimensä mukaisesti eurooppalainen. Yhtenä Euroopan johtavista elintarvikealanyrityksistä olemme kotonamme kaikkialla Manner-Euroopassa. Pääkonttorimme sijaitsee Belgian Puursissa ja meillä on toimintoja Belgiassa, Suomessa, Ranskassa, Saksassa ja Ruotsissa.

Vaikka toimimme laajasti Euroopassa, emme ole unohtaneet alkuperäämme. Tuotemerkkivalikoimamme ominaispiirre on paikallisen historian ja perinteiden kunnioittaminen. Jotkin tuotteistamme ovat kuuluneet osaksi keittiökaappiemme sisältöä jo yli 100 vuoden ajan, ja ne ovat tarjonneet nautintoa ja helppoutta sukupolvesta toiseen. Mielestämme se on perintö, jota kannattaa vaalia.

Vaikka perinteet ovat meillä arvossa, katseemme on suunnattu myös tulevaan. Olemme sitoutuneet työskentelemään yhdessä toisiimme luottaen ja toisiamme kunnioittaen, sopeutumaan nopeasti uusiin haasteisiin ja tarttumaan mahdollisuuksiin sekä pyrkimään menestykseen kaikessa, mitä teemme. Nämä arvot ohjaavat toimintaamme joka päivä. Tällä tavalla me voimme tarjota tuoreita, mutta samalla tuttuja makuelämyksiä kuluttajille. Siten me myös varmistamme, että paikalliset tuotemerkkimme menestyvät sukupolvesta toiseen ja pääsevät leviämään uusille alueille.

Olemme ylpeitä juuristamme ja innoissamme siitä, mihin olemme menossa. Voimme kulkea kauas ja olla nopeita liikkeissämme, mutta makumme on aina kotikeittiöstä tuttu. Se on Continental Foodsin lupaus.