Laatuun sitoutuminen

Uskomme kuluttajien tuntemien ja rakastamien paikallisten tuotemerkkien vaalimiseen. Teemme myös jatkuvaa tuotekehitystä ja -uudistusta varmistaaksemme, että ne pysyvät tulevienkin sukupolvien suosikkituotteina. Olemme sitoutuneita arvoihimme, ja haluamme aina ylittää kuluttajien odotukset sekä varmistaa, että tuotteemme ovat huippulaatuisia.

Pyrimme ylittämään asiakkaiden odotukset kaikessa, mitä teemme, sillä uskomme korkeiden laatuvaatimusten luovan asiakasuskollisuutta ja edistävän tuotteidemme suosiota. Olemme sitoutuneita suunnittelemaan tuotteita, jotka vastaavat kuluttajien tarpeisiin parhaalla mahdollisella tavalla. Noudatamme aina paikallista ja kansainvälistä lainsäädäntöä varmistaen myös näin tuotteidemme turvallisuuden. Sovellamme samoja korkeita laatuvaatimuksia läpi koko tuotantoprosessin aina selkeästi määritellyistä toimintakäytännöistä reaaliaikaiseen laadunvalvontaan.Toimimme kansainvälisesti tunnustettujen elintarviketurvallisuus- ja laatustandardien IFS ja FSSC 2200 mukaisesti.

Tuoteuutuuksissamme ravintoarvot ovat keskeisessä osassa. Olemme käynnistäneet yleiseurooppalaisen ohjelman, jonka tarkoituksena on parantaa tuotteidemme ravintoarvoprofiilia esimerkiksi vähentämällä suolaa. Pohjoismaissa poistimme tuotteistamme lisätyt arominvahventeet jo vuonna 2008. Olemme myös sitoutuneita kannattamaan valtioiden, kansalaisjärjestöjen ja akateemisten laitosten elintarvikkeiden terveysvaikutuksiin liittyviä aloitteita.