Ura Continental Foodsilla

Suomen toimistomme Vantaalla on tapahtumarikas työpaikka, jossa toimivat myynti, markkinointi ja tukitoiminnot. Herkulliset raaka-aineet tuoksuvat koekeittiössämme, minne työntekijät usein kerääntyvät testaamaan tuotteita höyryävien kattiloiden ympärille. Täällä tehdään sekä pieniä että suuria päätöksiä, joista  kuluttajamme ja asiakkaamme hyötyvät.

Paikalliset tuotemerkit ovat toimintamme ydin. Samalla yrityksemme kansainvälinen ja dynaaminen yrityskulttuuri vaikuttaa kaikessa toiminnassamme luoden mahdollisuuksia. Olemme ylpeitä perinnöstämme, mutta teemme organisaatiossamme koko ajan töitä parempien tuotteiden ja tuotemerkkien sekä tehokkaampien prosessien eteen.

Tervetuloa Continental Foodsille – missä vahvat tuotemerkit kukoistavat, työntekijöitä arvostetaan ja pääset vaikuttamaan työlläsi. Uskomme, että juuri työntekijät ovat avain menestykseen.

Työympäristömme perustuu avoimuuteen ja yrittäjähenkisyyteen. Yhdessä ideoimme, teemme jatkuvasti parannuksia, tuemme toisiamme ja juhlimme onnistumisia. Henkilökohtaisella vastuunkannolla, tiedolla ja osaamisella saavutamme tavoitteemme. Rakennamme luottamusta, annamme tunnustusta työkaverin onnistumisista ja autamme toisiamme tavoitteiden saavuttamisessa.

Haluatko tiedoillasi ja taidoillasi olla mukana luomassa tuloksellista liiketoimintaa? Jätäthän hakemuksesi! Löydät kotisivuiltamme juuri tällä hetkellä olevat avoimet työpaikat.