Verkkosivuston vastuuvapauslauseke

Siitä huolimatta, että Continental Foods pyrkii parhaan kykynsä mukaan tarjoamaan täydellistä ja virheetöntä tietoa, on tämän verkkosivuston sisältämä tieto tarkoitettu ainoastaan informatiivisiin tarkoituksiin ja neuvonnan antamiseen. Continental Foods ei ole vastuussa mistään vahingoista tai menetyksistä, jotka johtuvat tällä verkkosivustolla olevasta epätäydellisestä tai virheellisestä tiedosta.

Tämän verkkosivuston sisältö, mukaan lukien tämä vastuuvapauslauseke, saattaa muuttua aika ajoin, joten tarkista tämä vastuuvapauslauseke käyttäessäsi verkkosivustoamme.

Tämä verkkosivusto ja kaikki sillä oleva materiaali on Continental Foodsin omaisuutta sekä tekijänoikeudella ja muilla immateriaalioikeuksilla suojattua. Continental Foodsin tai sen tytäryhtiöiden nimet, kuvat ja logot sekä Continental Foodsin sekä sen tytäryhtiöiden tarjoamat tuotteet ja palvelut ovat kansallisien ja kansainvälisien lakien suojaamia tavaramerkkejä ja toiminimiä.

Tämän verkkosivuston sisältöä ei saa kopioida tai levittää yleisölle ilman Continental Foodsin etukäteistä kirjallista lupaa. Toisaalta, voit kopioida, tulostaa ja käyttää otteita tältä verkkosivustolta omaa henkilökohtaista käyttöäsi varten, jos säilytät immateriaalioikeuksia koskevat tiedot ja merkinnät koskemattomina.

Continental Foodsin verkkosivusto sisältää linkkejä muille verkkosivuille, joiden osalta Continental Foodsilla ei ole määräysvaltaa. Continental Foods ei täten ole vastuussa tällaisten verkkosivujen sisällöstä tai toiminnasta.

Continental Foodsin verkkosivustoon sovelletaan Suomen lakia. Helsingin käräjäoikeudella on yksinomainen toimivalta ratkaista tähän vastuuvapauslausekkeeseen liittyvät riitaisuudet, pois lukien kuitenkaan kuluttajan oikeutta saattaa asia kotipaikkansa tuomioistuimen ratkaistavaksi.

Continental Foods Finland Oy

Tammiston kauppatie 7 B, 01510 Vantaa, Suomi

PL 241, 01531 Vantaa, Suomi

Sähköposti: kuluttajapalvelu@continentalfoods.eu